Inzamelingsactie gebruikte sportkleding & schoenen

Geplaatst op: 23-10-2019

 

Sports event 8 november 2019
 

Geachte topsporters!


Door al het sporten door de jaren heen gebruik je veel sportkleding en schoenen. Dat stapelt thuis lekker op, vooral als je ze niet meer gebruikt.

Kom dan nu in actie!

Wij, Diederik, Sebastian, Jochem, Julian en Robin zijn 5 sportkunde studenten van de Hanze Hogeschool in Groningen. Wij organiseren een groot sportevenement op het AZC Luttelgeest voor asielzoekers op 8 november 2019.

Uit ons onderzoek bleek dat te weinig sportkleding ervoor zorgt dat mensen minder sporten dan ze zouden willen. Voetbal, de sport waar jullie zó blij van worden, is ook bij asielzoekers favoriet.  

Daarom doen we een beroep op jullie!

Tot en met zaterdag 2 november kun jij bij jouw club, je oude sportschoenen en/of sportkleding inleveren in de doos die klaarstaat.

De deelnemers van ons evenement zullen super blij zijn met jullie sportkleding. Hopelijk is het schoon, zodat ze jullie gedoneerde kleding op de sportdag meteen aan kunnen.
Ze spelen dan vast de sterren van de hemel, net als jullie altijd doen!

Alvast hartelijk bedank voor jullie bijdrage.

-de spullen kunnen ingeleverd worden op zaterdag 26 oktober en zaterdag 2 november. Er staat een doos in de bestuurskamer-

© SC Creil

Hoofdsponsor

Hoofd sponsor SC Creil

Lid worden?

Klik hier!

Nieuwste foto's

Creil 1 - Espel 1 nacompetitie Creil 1 - SWZ 1: 0-9

Nieuwste verslagen

Creil-Bant JO19-1 veegt DESZ van de mat Creil-Bant JO19-1 winnend uit winterstop Creil-Bant JO19-1 onderuit tegen Balk JO